fbpx

Flutura Academy hap konkurs për Trajner/e Programimi

Flutura Academy hap konkurs për Trajner/e Programimi për Qendrën në Podujevë për shkolla fillore dhe të mesme. Aplikantët për shkolla fillore duhet të kenë njohuri në këto gjuhë programuese: HTML,

Flutura Academy do të jetë edhe në Prizren

Në ditën e sotme, është finalizuar një marrëveshje bashkëpunimi e cila lejon që Flutura Academy të shfrytëzojë për një vit një pjesë të hapësirave të SHFMU “Lidhja e Prizrenit” në

Hapja e Regjistrimeve

Flutura Academy njofton gjithë nxënësit e interesuar se nga dita e enjte, bëhet hapja e regjistrimeve për grupet e reja në programet tona. Këto programe janë: Zhvillues Softueri Junior (15-18

Storje Suksesi

Nxënësja jonë, Rona Shabani tashmë është punësuar si Programere Junior në kompaninë për zhvillim të softuerit Treedev. Duke qenë pjesë e trajnimeve në Flutura Academy për nëntë muaj me radhë,

Flutura Academy do të jetë edhe në Podujevë

Sot është nënshkruar marrëveshja e bashkëpunimit për të marrë në shfrytëzim për një vit, hapësirat e Qendrës për Aftësim Profesional në Podujevë nga Flutura Academy, ndërmjet përfaqësuesit të Flutura Academy,

Një Vlerësim i Vitit Akademik 2022-2023

Vetëm përgjatë vitit akademik 2022-2023 në Flutura Academy, janë të përfshirë në programet dhe aktivitetet tona përmbi 800 nxënës të shkollave fillore dhe të mesme të Komunës së Drenasit. Parë