Filluan Grupet e Para Trajnimin për Programim Bazik në Flutura Academy

Kanë filluar grupet e para trajnimin për Programim Bazik në Flutura Academy në qytetin e Prizrenit, me nxënës të moshave 8 deri në 15 vjeç. 

Përmes programimit, fëmijët do të kenë mundësinë që ndër të tjerash të zhvillojnë kreativitetin dhe të ndërtojnë një këndvështrim të thelluar ndaj teknologjisë, si një nga fushat më në trend në botën e zhvilluar.

Andaj, gjithë nxënësit e Komunës së Prizrenit janë të mirëseardhur në trajnimet tona, sepse ne ofrojmë kushte shumë të favorshme dhe mundësi të pasura për zhvillim.

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »