Në Flutura Academy, për nder të 28 Nëntorit kemi improvizuar kinemanë në ekranin tonë të përbashkët

Në kuadër të Flutura Movie Club, në frymën festive të 28 nëntorit, bashkë me nxënësit tanë kemi improvizuar kinemanë në ekranin tonë të përbashkët.

Duke qenë se filmi është mjet efektiv dhe argëtues në të njëjtën kohë, që përmes mënyrës artistike përcjellë mesazhe dhe ndihmon në zgjerimin e njohurive në fusha të ndryshme të dijes, kemi përzgjedhur që në këtë mënyrë të reflektojmë mbi rëndësinë që ka e kaluara jonë.

Ndaj, me rastin e festës Flutura Academy uron 28 nëntorin për gjithë shqiptarët anë e mbanë.

Gëzuar Shqiptarë!

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »