Nxënësit e dalluar të Akademisë Flutura

Tre nxënësit tanë më të dalluar në këtë periudhë në modulin Data&Society në Programim janë: Erlisa Imeri, Emira Thaci dhe Bora Hajrizi.

Sigurisht se ndihemi shumë krenarë që kemi mundësinë të aftësojmë nxënës të cilët punojnë me shumë vullnet që të zhvillojnë potencialin e tyre në mënyrën më të mirë të mundshme, ndaj edhe promovimin e tyre e shohim si proces që synon të nxis arritjet dhe angazhimin si përgjegjshmëri ndaj vetes në radhë të parë, si dhe ndaj shoqërisë.

Gjatë modulit Data & Society, nxënësit mësojnë për rëndësinë e përdorimit të të dhënave për zgjidhjen e problemeve dhe se si kompjuterët mund të ndihmojnë në këtë proces. Në fund të modulit nxënësit me aftësitë e fituara mbledhin të dhënat e tyre dhe i përdorin ato për të zhvilluar një zgjidhje të automatizuar për një problem duke dizajnuar kështu një makinë rekomandimi.

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »