fbpx

Kinema e improvizuar në Akademinë Flutura

Bashkë me nxënësit tanë të Flutura Movie Club, kemi organizuar kinemanë e improvizuar në ekranin tonë të përbashkët. Si zakonisht, kohë pas kohe e shfrytëzojmë mundësinë që me nxënësit tanë,

Kinemaja e improvizuar në Akademinë Flutura

Me nxënësit tanë të Flutura Movie Club, kemi organizuar kinemanë e improvizuar në ekranin tonë të përbashkët. Filmi është mjet shumë efektiv për të evokuar emocione dhe për të përcjellë

Flutura Movie

Në vazhdën e aktiviteteve të radhës, kemi mbajtur Flutura Movie Club me nxënësit e shkollave të mesme të larta. Duke qenë aktivitet i lirë e njëkohësisht përfitues, filmi është mjet

Flutura Movie

Flutura Movie Club këtë herë është organizuar me nxënësit e shkollave të mesme të ulëta, në dy orare të ndryshme. Filmi duke qenë lloj i veçantë i artit, e bën

Flutura Movie

Flutura Movie Club edhe kësaj radhe u organizua në kinemanë e improvizuar në ambientet tona, së bashku me nxënësit tanë. Përzgjedhja e shfaqjes filmike ishte sa artistike e mbresëlënëse, aq

Flutura Movie

Në edicionin e radhës të Flutura Movie Club, jemi takuar së bashku me nxënësit tanë për të parë shfaqjen filmike në ekranin tonë të përbashkët. Duke qenë se filmi është