Kinema e improvizuar në Akademinë Flutura

Bashkë me nxënësit tanë të Flutura Movie Club, kemi organizuar kinemanë e improvizuar në ekranin tonë të përbashkët.

Si zakonisht, kohë pas kohe e shfrytëzojmë mundësinë që me nxënësit tanë, përmes filmave të përzgjedhur, kohën e lirë ta kthejmë në formë argëtuese në dobi të përbashkët. Sepse, filmi është mjet shumë efektiv që përmes mënyrës artistike, të përcjellë mesazhe dhe të ndihmojë në zgjerimin e njohurive në fusha të ndryshme të dijes.

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »