Flutura Movie

Flutura Movie Club edhe kësaj radhe u organizua në kinemanë e improvizuar në ambientet tona, së bashku me nxënësit tanë. Përzgjedhja e shfaqjes filmike ishte sa artistike e mbresëlënëse, aq përmbajtjesore e me mesazh.
Kjo edhe nxiti kërshërinë për më shumë vëmendje, si dhe diskutime në fund të shfaqjes. Po aq interesante ishin pikëpamjet e ndryshme të nxënësve mbi filmin.
Flutura Academy – vendtakim frymëzues.

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »