Kinemaja e improvizuar në Akademinë Flutura

Me nxënësit tanë të Flutura Movie Club, kemi organizuar kinemanë e improvizuar në ekranin tonë të përbashkët.

Filmi është mjet shumë efektiv për të evokuar emocione dhe për të përcjellë mesazhe në mënyrë artistike. Njëkohësisht, ndihmon në zgjerimin e njohurive në fusha të ndryshme të dijes. Ndaj, kohë pas kohe e shfrytëzojmë mundësinë që përmes filmave të përzgjedhur, kohën e lirë ta kthejmë në formë argëtuese në dobi të përbashkët.

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »