fbpx

Flutura TALK – znj. Donika Emini

Në Flutura TALK me të ftuar znj. Donika Emini, patëm kënaqësinë të bashkëbisedojmë për përvojat e saj nga fëmijëria e deri tani, siç e parasheh edhe formati i këtij eventi

Flutura TALK – znj. Mirela Sulo

Në Flutura TALK me të ftuar znj. Mirela Sula, patëm kënaqësinë e jashtëzakonshme të bashkëbisedojmë për përvojat e saj nga fëmijëria e deri më sot, siç e parasheh formati i

Flutura TALK – z. Ahmet Shala

Në Flutura Talk me të ftuar ish-ambasadorin, z. Ahmet Shala bashkëbiseduam për përvojat e tij nga fëmijëria e deri më sot, ashtu siç e parasheh edhe formati i këtij eventi.

Flutura TALK – znj. Irfete Spahiu

Në Flutura Talk me të ftuar gjeneralbrigaden e FSK-së, znj. Irfete Spahiu bashkëbiseduam për përvojat e saj nga fëmijëria e deri më sot me arritjen e gradës si gjeneralbrigade në

Flutura TALK – z. Sheki Useini

Flutura Talk në këtë edicion të radhës, me mision të njëjtë por të ftuar më ndryshe.Kishim rastin të zhvillojmë një bashkëbisedim tejet frymëzues me z. Sheki Useini. Pritshmëritë ishin që

Flutura TALK – Kujtim Zebica & Prof. Dr. Besnik Krasniqi 

Flutura Academy në bashkëpunim me Qendrën për Mbështetje të Biznesit në Kosovë (BSCK) mbajti eventin: Zhvillimi i Ndërmarrjeve përmes Inovacionit dhe Marketingut Digjital. Ligjëruesi i këtij eventi, Kujtim Zebica informoi

Flutura TALK – z. Fatmir Zymberi

Në edicionin e dytë të Flutura Talk, patëm rastin të zhvillojmë një bashkëbisedim tejet motivues me z. Fatmir Zymberi. Fëmijëria me përplot peripeci, mërgimi me sfida të ndryshme, shpirti ndërmarrës

Flutura TALK – znj. Atifete Jahjaga

Flutura TALK ka mision promovimin e ideve dhe emrave nga fusha të ndryshme që shërbejnë si model inspirimi për të rinjtë dhe të rejat e Drenasit. Përmes rrëfimeve personale, Flutura