Flutura TALK – znj. Donika Emini

Në Flutura TALK me të ftuar znj. Donika Emini, patëm kënaqësinë të bashkëbisedojmë për përvojat e saj nga fëmijëria e deri tani, siç e parasheh edhe formati i këtij eventi për të motivuar edhe të rejat e të rinjtë e Drenasit drejt rrugës së suksesit.

Përveç energjisë pozitive dhe shembullit personal si një grua e suksesshme që na përcolli znj. Emini, edhe fjalët ishin shumë inkurajuese për secilin të pranishëm në sallë. Mesazhet që u përcollën përkitazi për moshat e reja prezent, e bënë edhe më interesant këtë takim. Duke ndarë përvojat dhe sfidat përgjatë rrugëtimit personal, secili pati rastin të gjej vetën dhe të inspirohet për sfidat dhe tejkalimin e tyre drejt synimeve.

Flutura Academy – vendtakim frymëzues!

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »