Znj. Rudina Jasini ishte e ftuara e radhës në Flutura TALK

Në Flutura Talk kishim të ftuar znj. Rudina Jasini, me ç’rast patëm kënaqësinë të bashkëbisedojmë për përvojat dhe perspektivën e saj nga fëmijëria e deri më sot.

Një person me një përvojë dhe bagazh akademik kaq të lartë, si lektore në Universitetin e Oksfordit dhe avokate pranë Gjykatës së Hagës, sigurisht se ka çka të ndajë për të rinjtë tanë, në mënyrë që të shërbej si shembull motivues. Ndër të tjerash, nga pyetjet e shumta të nxënësve prezent kureshtar, nga znj. Jasini u dha si mesazh se në një botë kaq sipërfaqësore vlerësohet ajo që është më substanciale, ndaj jeni të bindur se për atë që jeni edhe do të vlerësoheni.

Flutura Talk – vendtakim frymëzues!

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »