Flutura TALK – z. Ahmet Shala

Në Flutura Talk me të ftuar ish-ambasadorin, z. Ahmet Shala bashkëbiseduam për përvojat e tij nga fëmijëria e deri më sot, ashtu siç e parasheh edhe formati i këtij eventi. Por, interaktiviteti me pjesëmarrësit ishte aq jo formal e i pazakontë, gjë që ngjalli edhe më tepër kureshtje e interes për nxënësit.

Kështu z. Shala ndau me të rinjtë e Drenasit, përveç narracionit të përvojave të tij dhe të sfidave, edhe mësimet se si t’i tejkalojmë ato. Rrjedha e bisedës ishte në mënyrë shumë spontane, por me mesazhe kuptimplota për gjithë grupmoshat që ishin prezent.

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »