Flutura Movie Club

Improvizon kinemanë në hapësirat e Akademisë, mbledhë një herë në muaj nxënës/fansa filmash për të parë filma dhe për të diskutuar së bashku. Filmat shpesh ngrenë disa nga pyetjet e mëdha të jetës dhe na bëjnë të mendojmë për çështje serioze, morale dhe shpirtërore.

Flutura Movie

Në vazhdën e aktiviteteve të radhës, kemi mbajtur Flutura Movie Club me nxënësit e...

Flutura Movie

Flutura Movie Club këtë herë është organizuar me nxënësit e shkollave të mesme të...

Flutura Movie

Flutura Movie Club edhe kësaj radhe u organizua në kinemanë e improvizuar në ambientet...

Flutura Movie

Në edicionin e radhës të Flutura Movie Club, jemi takuar së bashku me nxënësit...