fbpx

Flutura Reading Club

Dita Botërore e Librit manifestohet çdo vit më 23 prill, shpallur me anë të një rezolute nga UNESCO. Kjo me qëllim për të rikujtuar faktin se libri ka qenë historikisht,

Flutura Reading Club

Fryma që mundohet të përçoi Flutura Reading Club është kultura e pasioni për dijen. Kjo sidomos për fëmijët, sepse kjo është mosha kureshtare kur edhe fitohen shprehitë e të lexuarit.

Flutura Reading Club

Flutura Reading Club kësaj radhe është organizuar me nxënësit tanë të shkollave të mesme të ulëta. Leximi është nga ato shprehitë e mrekullueshme, investimi më i mirë për të ardhmen

Flutura Reading Club

Flutura Reading Club edhe kësaj radhe përbashkoi në një vend, këndvështrimet e ndryshme për të lexuarit. Në këtë edicion të radhës, ishte kënaqësi t’i dëgjoje qasjet e artikulimet nga më

Flutura Reading Club

Leximi na jep mundësinë të afrohemi me përvoja dhe realitete të largëta nga i yni, të eksplorojmë jetë e kohëra të ndryshme. Kështu edhe duket të jetë më se e