Flutura Reading Club

Leximi na jep mundësinë të afrohemi me përvoja dhe realitete të largëta nga i yni, të eksplorojmë jetë e kohëra të ndryshme. Kështu edhe duket të jetë më se e saktë shprehja, që cilësia e përbashkët e njerëzve të suksesshëm në botë është se ata lexojnë, lexojnë shumë.

Në këtë frymë kemi formuar Flutura Reading Club, për të inkurajuar të rinjtë që të zbulojnë kënaqësinë e të lexuarit. Kemi organizuar diskutim me nxënësit tanë, për librin që kemi përzgjedh së bashku ta lexojmë. Artikulimet, qasjet e botëkuptimet e ndryshme për librin, ishin dije e përvojë shtesë për secilin.

Flutura Academy – inkurajim për të rinjtë!

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »