Në Flutura Reading Club kësaj radhe u diskutua për librin “Të lirë” nga Lea Ypi

Përmes Flutura Reading Club synojmë promovimin e leximit tek të rinjtë, në mënyrë që të zhvillohet kultura e pasioni për dijen. Ndaj, në vazhdën e aktivitetit të radhës kemi zgjedhur të diskutojmë për librin Të Lirë, të autores shqiptare Lea Ypi.

Këndvështrimet e ndryshme për librin në një mënyrë apo tjetër përplotësojnë mozaikun kuptimorë, aq më shumë kur leximi si proces aktiv përfshinë aftësinë për të riinterpretuar dhe rindërtuar të kuptuarit në mënyrë kritike.

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »