Z. Alejtin Berisha ndau shumëçka nga jeta e tij profesionale dhe personale me studentët e Akademisë Flutura

Në Flutura TALK kishim të ftuar z. Alejtin Berisha, me ç’rast patëm kënaqësinë të zhvillojmë një bashkëbisedim interaktiv mbi përvojat dhe perspektiven e tij nga fëmijëria e deri më sot.

Në kontekstin e këtij rrëfimi, ndër të tjerash u vu theksi mbi shkathtësitë e transferueshme të cilat janë shumë të rëndësishme për të rinjtë në ditët e sotme, sepse janë aftësi të cilat na mësojnë të mendojmë në mënyrë kritike si dhe na ndihmojnë të qëndrojmë të hapur e të përgatitur për mundësi e rrugë të reja. Zhvillimi i këtyre aftësive në mënyra të ndryshme, përmes arsimit dhe përvojave që në këtë rast i ofron edhe Flutura Academy, mund të ndihmojë të rinjtë të jenë të përgatitur për sfidat e ndryshme që mund të hasin në jetë.ve

Flutura Academy – vendtakim frymëzues!

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »