Festa e fundvitit na mblodhi të gjithëve për të festuar përmbylljen e këtij viti të suksesshëm

Së bashku me familjen e gjerë të Bambus Group, manifestuam të arriturat tona për përmbylljen e këtij viti suksesshëm. Para të pranishmëve të shumtë prezantuam punën dhe të arriturat deri tani, si dhe shpalosëm objektivat dhe qëllimet për vitin e ardhshëm.

Jemi të lumtur që sfidat dhe të arriturat i ndajmë së bashku, gjithnjë të përkushtuar drejt suksesit të përbashkët. Ndaj, Flutura Academy falënderon gjithsecilin që ishte pjesë e këtij suksesi, duke uruar që viti tjetër të jetë edhe me më shumë arritje e suksese!

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »