Vende të lira në grupet tona në Flutura Academy në Podujevë!

Për të gjithë nxënësit që dëshirojnë të ndjekin trajnime në Programim bazik(8-15 vjeç), ju njoftojmë që ka ende vende të lira në të gjitha oraret.

Oraret janë shumë të përshtatshme dhe në marrëveshje, andaj i inkurajojmë të gjithë të interesuarit që për më shumë informata dhe për regjistrim le të lajmërohen në qendrën e Flutura Academy në Podujevë.

Adresa e qendrës: rruga Hyzri Talla (rruga për Letanc, afër shkollës së mesme teknike). Numri kontaktues i telefonit: 038571222.

Ju mirëpresim!

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »