Grupet e para filluan trajnimin për Programim Bazik dhe Programim të Avancuar

Kanë filluar grupet e para trajnimin për Programim Bazik dhe Programim të Avancuar në Flutura Academy në qytetin e Ferizajt, duke përfshirë nxënës nga moshat 8 deri në 18 vjeç. Këto trajnime ofrojnë një eksperiencë unike për nxënësit, duke i udhëzuar në botën e programimit dhe duke u përgatitur për sfidat e teknologjisë moderne.

Ndër të tjerash, përmes programimit nxënësit mësojnë të mendojnë, duke i zhvilluar shkathtësitë e të menduarit kritik, veçmas dobive tjera si trendi më i kërkuar tanimë në botën e zhvilluar. Andaj, gjithë nxënësit e Komunës së Ferizajt janë të mirëseardhur në trajnimet tona, sepse ne ofrojmë kushte dhe mundësi shumë të volitshme.

Ju mirëpresim!

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »