U zhvillua gara e radhës në Programim në Akademinë Flutura

Është mbajtur gara e radhës në Programim, në mes të nxënësve të shkollave të mesme të larta, të cilët të ndarë në ekipe dhe përmes lojës, dëshmuan për shkathtësitë e tyre të fituara si zhvillues softueri.

Aktivitetet e tilla janë një mënyrë e shkëlqyeshme për nxënësit për të zhvilluar shkathtësitë e tyre të programimit dhe për të përfituar nga një eksperiencë e këndshme e argëtuese, duke i motivuar për të vazhduar të punojnë edhe më shumë.

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »