Nxënësi ynë, Enis Hajrizi tashmë është punësuar si Programer Junior në kompaninë për zhvillim të softuerit Treedev

Duke qenë pjesë e trajnimeve në Flutura Academy për nëntë muaj me radhë, si dhe praktikës profesionale gjashtë mujore të ofruar përmes rrjetëzimit nga Flutura Academy, Enisi ka dëshmuar një angazhim të lartë, për të demonstruar shkathtësi të shkëlqyeshme prej një programeri, me ç’rast ka arritur të punësohet shumë shpejt si Zhvillues Softueri.

Ne jemi krenarë që kemi kaq shumë potencial, për t’u edukuar dhe zhvilluar në fushat më në trend, drejt sukseseve të ardhshme në karrierën e tyre.

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »