Trajnimet po vazhdojnë në Akademinë Flutura

Tashmë janë duke vazhduar trajnimet në qytetin e Drenasit në Flutura Academy, me grupe të shumta me të rinj të moshave 8-18 vjeç në Gjuhë Angleze dhe Gjuhë Gjermane.

Mësimi i gjuhëve të huaja është një mundësi e madhe për zhvillim personal dhe profesional, aq më shumë kur ajo bëhet përmes aktiviteteve të pasura dhe të këndshme. Ne besojmë se edukimi është një burim i pasur dhe një investim në të ardhmen, andaj jemi krenarë që mund të ndihmojmë të rinjtë të zhvillojnë këto aftësi të rëndësishme dhe t’u hapim rrugën drejt një të ardhme të ndritur dhe të suksesshme.

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »