Është bërë hapja e regjistrimeve për grupet e reja në programet e Flutura Academy, në Prizren

Flutura Academy njofton gjithë nxënësit e interesuar të Komunës së Prizrenit, se është bërë hapja e regjistrimeve për grupet e reja në programet tona.

Duke pasur programe të pasura dhe shumë tërheqëse në fusha të ndryshme, ju inkurajojmë që të gjithë të interesuarit për më shumë informata dhe për regjistrim le të lajmërohen fizikisht në qendrën e Flutura Academy në Prizren, ku do të gjeni informacione të plota mbi programet dhe kushtet e aplikimit.

Adresa e qendrës: rruga Remzi Ademaj (në katin e dytë të SHFMU “Lidhja e Prizrenit” në Prizren).

Regjistrimet janë të hapura në programet e mëposhtme:

– Programim i avancuar (15-18 vjeç),

– Programim Bazik (8-15 vjeç).

Ju mirëpresim!

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »