Studentët e Akademisë Flutura përfunduan me sukses etapën The Design Process në programim

Nxënësit kanë përfunduar etapën The Design Process në programim, ku kanë prezantuar prototipet e tyre kreative, të cilat i kanë dizajnuar përmes JavaScript.

Kënaqësi të shohësh punën fantastike të nxënësve tanë, se si shprehin kreativitetin dhe arrijnë të komunikojnë idenë e tyre në mënyrë të shkëlqyer.

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »