fbpx

Akademia Flutura falenderon të gjithë ata që dhuruan libra dhe pasuruan bibliotekën e Akademisë

Libri gjithmonë mbetet si burim i pashtershëm për dijet e njerëzve dhe një mik i pazëvendësueshëm. Ndaj, në lidhje me kampanjën tonë për dhurimin e librit, që të pasurojmë këndin e bibliotekës në ambientet e Flutura Academy, falënderojmë gjithë akterët që na janë bashkangjitur deri tani.

Po ashtu, theksojmë që kampanja mbetet ende e hapur, si mundësi që të përfitojnë nxënësit tanë përmes shkëmbimit të librit. Andaj, të gjithë dashamirët e librit janë të ftuar që të na bashkëngjitën në këtë kampanjë në çdo kohë. Ju Faleminderit!