65 nxënës kanë filluar trajnimin për Dizajn Grafik në Akademinë Flutura

Tashmë kanë filluar grupet për Dizajn Grafik, me nxënës të shkollave të mesme të ulëta dhe të mesme të larta në Flutura Academy.

Grupet e formuara përfshijnë gjithsej 65 nxënës, të cilët do kenë mundësi të mësojnë e praktikojnë dizajnin grafik përmes metodave e programeve aplikative më të mira në këtë industri.

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »