Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Eduard Dibrani tashmë është punësuar si Programer Junior në kompaninë Treedev, e specializuar në zhvillimin e softuerit.

Ne jemi të lumtur të dëshmojmë se nxënësit tanë arrijnë suksese të jashtëzakonshme, sepse konsiderojmë që suksesi i tyre është suksesi ynë. Ndaj, edhe Eduardi duke qenë pjesë e trajnimeve në Flutura Academy për nëntë muaj me radhë, si dhe pasi ka përfunduar praktikën profesionale gjashtë mujore të ofruar përmes rrjetëzimit të Flutura Academy, është bërë një shembull i suksesshëm i angazhimit dhe punësimit si Zhvillues Softueri.

Duke i uruar suksese të mëtejshme, ne jemi krenarë që kemi mundësi të edukojmë dhe zhvillojmë të rinj të tillë të talentuar.

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »