Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Lorent Tiku tashmë është punësuar si Programer Junior në kompaninë Treedev, e specializuar në zhvillimin e softuerit.

Duke qenë pjesë e trajnimeve në Flutura Academy për nëntë muaj me radhë, si dhe pasi ka përfunduar suksesshëm praktikën profesionale gjashtë mujore të ofruar përmes rrjetëzimit të Flutura Academy, Lorenti është bërë një shembull i suksesshëm i angazhimit dhe shkathtësisë në fushën e programimit. Ky sukses e ka bërë të mundur punësimin e tij të shpejtë si Zhvillues Softueri.

Duke i uruar suksese të mëtejshme në karrierën e tij, ne jemi krenarë që kemi mundësi të edukojmë dhe zhvillojmë të rinj të tillë të talentuar.

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »