Flutura Academy është duke mbajtur sesione informuese në Ferizaj

Po zhvillohen sesione informuese nëpër shkollat e Ferizajt për të prezantuar qendrën e re të Flutura Academy, e cila sapo është hapur në qytet.

Me një gamë të gjerë trajnimesh, aktivitetesh dhe mundësish të ofruara për të gjithë të rinjtë e Ferizajt, Flutura Academy është një burim i pasur për edukim e përgatitje profesionale si dhe për orientim në karrierë. Kjo qendër do të jetë një partner i besueshëm për të gjithë të rinjtë që dëshirojnë të ndjekin rrugën e tyre drejt suksesit.

Të gjithë të rinjtë e Ferizajt janë të mirëpritur të marrin pjesë në këto sesione informuese dhe të njihen më shumë me ofertat dhe avantazhet që ofron Flutura Academy. Për të marrë më shumë informacion dhe për të paraqitur pyetje, ju lutemi, vizitoni qendrën tonë në Ferizaj.

Ju mirëpresim!

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »