Storje Suksesi

Nxënësja jonë, Rona Shabani tashmë është punësuar si Programere Junior në kompaninë për zhvillim të softuerit Treedev.

Duke qenë pjesë e trajnimeve në Flutura Academy për nëntë muaj me radhë, si dhe praktikës profesionale gjashtë mujore të ofruar përmes rrjetëzimit nga Flutura Academy, Rona ka treguar aftësi të shkëlqyeshme në programim, me ç’rast ka arritur të punësohet shumë shpejt si Zhvilluese Softueri.

Ne jemi krenarë me arritjet e nxënësve tanë, duke i dëshiruar suksese të mëtutjeshme në karrierë.

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »