Hapja e Regjistrimeve

Flutura Academy njofton gjithë nxënësit e interesuar se nga dita e enjte, bëhet hapja e regjistrimeve për grupet e reja në programet tona.

Këto programe janë:

  • Zhvillues Softueri Junior (15-18 vjeç),
  • Gjuhë Gjermane, niveli A1-B1 (15-18 vjeç),
  •  Dizajn Grafik (12-18 vjeç).

Afati për aplikim është nga data 24.08.2023 deri më datën 06.09.2023.

Të gjitha programet tona ofrohen pa pagesë, andaj të gjithë të interesuarit për më shumë informata dhe për regjistrim le të lajmërohen fizikisht në qendrën e Flutura Academy në Drenas.

Ju mirëpresim!

Lusim për mirëkuptimin tuaj – Numri i vendeve është i limituar sepse përparësi kanë pasur nxënësit të cilët janë regjistruar nga shtatori i vitit të kaluar, si dhe kanë mbetur në listën e pritjes në pamundësi për t’i përfshirë të gjithë njëherësh.

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »