Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Granit Demaku tashmë është punësuar si Programer Junior në kompaninë për zhvillim të softuerit Treedev.

Duke qenë pjesë e trajnimeve në Flutura Academy për nëntë muaj me radhë, si dhe praktikës profesionale gjashtë mujore të ofruar përmes rrjetëzimit nga Flutura Academy, Graniti ka dëshmuar një angazhim të lartë, për të demonstruar shkathtësi të shkëlqyeshme prej një programeri, me ç’rast ka arritur të punësohet shumë shpejt si Zhvillues Softueri.

Duke i dëshiruar suksese të ardhshme në karrierë, ne jemi krenarë që kemi të rinj të shkëlqyeshëm për t’u edukuar dhe zhvilluar në fushat më në trend.

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »