Përfundon Flutura Summer Program me shumë sukses

Përfundon Flutura Summer Program, duke përmbyllur kështu një muaj me përplot aktivitete të ndryshme ofruar për të gjithë nxënësit tanë pa pagesë.


Përgjatë një muaji së bashku, i kemi ofruar si program temat më në trend sa i përket teknologjive më të reja, zhvillimin e shkathtësive të buta që janë pjesë e rëndësishme e përditshmërisë dhe aktivitete argëtuese verore. Përmes këtij programi kemi synuar që nxënësit të rrisin dijet e shkathtësitë, të zhvillojnë qëndrueshmërinë emocionale e socializuese dhe të argëtohen përmes lojërave edukuese.

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »