Flutura Summer Program – Një eksperiencë ndryshe për fëmijët e ardhur nga diaspora

Në kuadër të Flutura Summer Program, përfshihen edhe fëmijët e ardhur nga Diaspora, ku ndër të tjerash do të kenë mundësi që përmes mësimit, socializimit e argëtimit të kultivojnë edhe më tutje lidhjen me gjuhën dhe vendin e tyre amë.

Komunikimi i afërt me bashkëmoshatarë, shkëmbimi i përvojave të ndërsjella dhe krijimi i shoqërisë janë elemente përmes të cilave mësojnë e u mbesin kujtime të bukura nga pushimet në vendin e tyre amë

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »