Punime fantastike nga nxënësit e Akademisë Flutura

Kanë prezantuar punimet e tyre fantastike nxënësit tanë të Programimit, të shkollave të mesme të ulëta në HTML dhe CSS.

Përmes prezantimeve të tyre të mrekullueshme, nxënësit dëshmuan se kanë përfituar njohuri të qëndrueshme të kodimit, në rrugën drejt zhvillimit të njohurive më të avancuara.

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »