Workshop njëditor me temën Artificial Intelligence and Machine Learning

Është mbajtur Workshop njëditor me nxënësit tanë të shkollave të mesme të ulëta, me temën Artificial Intelligence and Machine Learning.

Machine Learning është një degë e inteligjencës artificiale që përdor algoritme të kompjuterizuara për të analizuar dhe mësuar nga të dhënat, në një farë mënyre kompjuteri mëson automatikisht si të bëhet më efikas dhe më preciz në atë që mund të bëjë. Kështu nxënësit patën mundësi të mësojnë dhe të praktikojnë disa veçori shumë interesante nga kjo tematikë.

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »