Flutura Creative Club – tejet atraktiv për nxënësit

Flutura Creative Club mundohet të mbaj mjedisin e akademisë interesant dhe kreativ, duke u fokusuar në nxjerrjen e ideve të ndryshme nga nxënësit.

Zgjedhja e idesë më të mirë dhe zbatimi i saj, ndihmon në përmirësimin e të nxënit, vendimmarrjes, imagjinatës, bashkëpunimit dhe punës në grup mes nxënësve. Në këtë mënyrë, nxënësit tanë me ndihmën e stafit kanë pikturuar një mural fantastik në ambientet e Fluturës, duke e zbukuruar edhe më shumë hapësirën përbrenda.

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »