Projekti i nxënësve të Flutura Academy- njëri nga projektet fituese të grantit, financuar nga qeveria japoneze

Flutura Academy falënderon gjithë akterët relevant të projektit “Komunat për të Rinj”, në formë të grantit që administrohet nga Banka Botërore, financuar nga Qeveria Japoneze dhe implementuar nga Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal.

Njëri prej projekteve fituese të këtij granti është “Furnizimi me Laptopë dhe Kokërrshilte”, i grupit të nxënësve tanë që përfaqësohet nga Eldina Hasani. Ideja e këtij projekti ishte që në hapësirat e Flutura Academy, të krijohen kushte më komode rekreative për nxënës, me më shumë mundësi për shfrytëzim të teknologjisë për detyrat që kanë, si dhe bashkëpunimin ndërmjet vete.

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »