Përvjetori i 9-të i themelimit të kompanisë amë, Bambus Group

Me kënaqësi sot shënjuam përvjetorin e 9-të të themelimit të kompanisë amë, Bambus Group së bashku me një pjesë të stafit të Flutura Academy në Drenas.

Përmes Flutura Academy, Bambus jep një kontribut jashtëzakonisht të çmuar për komunitetin, sepse përgatitja dhe arsimimi i të rinjve përfshinë investimin më të mirë për të ardhmen e një vendi. Ndaj, duke qenë Flutura pjesë e familjes së Bambus Group, jemi të lumtur që sukseset i festojmë së bashku.

Gëzuar 9-vjetorin Bambus!

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »