Organizata kulturore Multimedia Center ishte e ftuar në Akademinë Flutura

Në vazhdën e aktiviteteve rinore me nxënësit tanë, kishim të ftuar organizatën kulturore Qendra Multimedia, me të cilën improvizuam leximin e një drame të caktuar. Aktivitetet letrare që synojnë të nxisin imagjinatën dhe krijimtarinë në mënyrë inovative, janë të dobishme për formimin kulturorë të të rinjve tanë.

Po ashtu, me rastin e këtij aktiviteti na u dhuruan disa libra për Flutura Academy, duke iu bashkëngjitur kampanjës sonë për dhurimin e librit.

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »