Nxënësit e Akademisë Flutura prezantuan punimet e tyre në Data And Society

Kanë prezantuar punimet e tyre fantastike nxënësit tanë të Programimit, të shkollave të mesme të ulëta në Data And Society.

Data and Society ka të bëjë me rëndësinë e të dhënave në zgjidhjen e problemeve dhe thekson se si kompjuterët mund të ndihmojnë në këtë proces. Në kuadër të kësaj nxënësit dëshmuan aftësitë e shkëlqyera të fituara deri tani në Flutura Academy.

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »