Nxënësit e Akademisë Flutura prezantuan punime të shkëlqyera përmes kodimit, me motive të festës së pavarësisë

Për nder të 15-vjetorit të shtetësisë së Kosovës, nxënësit tanë kanë përgatitur punime të shkëlqyera përmes kodimit, me motive të festës së pavarësisë.

Të gjithë këta nxënës i takojnë brezit të lindur pas shpalljes së pavarësisë. Ndaj, jemi krenarë që kemi kaq shumë potencial, për t’u edukuar dhe përgatitur në fushat më në trend me dijet e shkathtësitë e nevojshme

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »