Në Akademinë Flutura para nxënësve u prezantua Roboti Codey Rocky

Në klasën e Robotikës në Flutura Academy, fëmijët kanë mundësi të fitojnë njohuri mbi konceptet bazë të programimit të robotit Codey Rocky përmes Scratch.

Në këtë mënyrë nxënësit do të ushtrojnë të menduarit logjik, aftësitë për të zgjidhur probleme, si dhe njëkohësisht mësojnë bashkëveprimin njeri-robot përmes lojërave interaktive, stimuluese dhe argëtuese.

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »