Nxënëses sonë, Qamile Elshani i është ofruar mundësi punësimi nga Zyra për Zhvillim Softuerik në Kolegjin AAB

Pas përfundimit me sukses të trajnimit nëntë mujorë dhe praktikës dy mujore në Programim në Flutura Academy, Qamilja është regjistruar në studime në vitin e parë në Fakultetin e Shkencave Kompjuterike të Kolegjit AAB, në drejtimin e Programimit. Si rezultat i aftësive shumë të mira në fushën e Programimit, i është ofruar fillimisht praktika e më pastaj shumë shpejt mundësia për punësim, nga Zyra për Zhvillim Softuerik e Kolegjit AAB.

Ne jemi krenarë që kemi kaq shumë potencial në Flutura Academy, për t’u edukuar dhe zhvilluar në fushat më në trend, duke i uruar suksese në karrierën e tyre të ardhshme.

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »