Flutura Academy ka nënshkruar marrëveshje të re bashkëpunimi

Flutura Academy në Drenas ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi si partner me Bambus Research në Gjermani, në kuadër të përfitimit të grantit nga Caritasi Zviceran, të thirrjes Projektet Investuese të Diasporës.

Aktivitetet tona në kuadër të ofrimit të trajnimeve profesionale, i konsiderojmë si thelbësore për zhvillimin e të rinjve në përgjithësi. Andaj, edhe ky bashkëpunim është konform synimeve tona, duke përdorur ekspertizën dhe burimet e partnerëve tanë të diasporës, për edukimin e të rinjve në trend me kurrikulat e vendeve më të zhvilluara.

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »