Para nxënësve u prezantua kompania amë, Bambus Group

Para nxënësve tanë, sot është bërë një prezantim i kompanisë amë, Bambus Group nga menaxheri ligjor dhe i pajtueshmërisë, z. Fitim Gashi.

Nxënësit patën rastin të informohen për profilet, kapacitetet dhe mundësitë e shumta që ofron Bambus Group për të rinjtë në përgjithësi. Veç tjerash, nxënësit u njoftuan me vlerat dhe kulturën e kompanisë amë si themeluese e Flutura Academy

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »