Loja DetectiveMystery u zhvillua në Akademinë Flutura

Përmes lojës DetectiveMystery, nxënësit tanë të gjuhës angleze kanë mësuar të përvetësojnë shkathtësitë gjuhësore përmes argëtimit.

Në formë të tregimit të ndodhive të shoqëruara me një mister brenda, nxënësit janë ftuar që të gjejnë përgjigjet e t’i komunikojnë ato, gjithnjë në gjuhën angleze. Në këtë mënyrë qëllimi ishte zhvillimi i shkathtësive gjuhësore, i të menduarit logjik dhe aftësive për të zgjidhur probleme përmes lojës së përbashkët.

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »