Akademia Flutura – shembull dhe motivim për të gjitha vajzat dhe djemtë

Grupi i vajzave FluturatOnSTEM është formuar në frymën e ndërgjegjësimit dhe motivimit për të rejat dhe të rinjtë, për potencialin që vajzat kanë për t’u zhvilluar në fushat e shkencës, teknologjisë, inxhinierisë dhe matematikës.

Kësisoj, në ditën ndërkombëtare të grave dhe vajzave në shkencë, grupi jonë në fjalë i përbërë nga nxënëset tona, është mbledhur për të mbajtur një ligjëratë dhe për të shqyrtuar mundësitë e informimit dhe motivimit më të madh për pjesëmarrjen e vajzave në drejtimet e TIK-ut. Duke marrë shkas vetë suksesin e nxënësve tona në këto drejtime, të shërbej si motiv edhe për bashkëmoshataret e tyre.

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »