Janë Hapur Regjistrimet për Grupet e Reja në Programet e Akademisë Flutura

Flutura Academy njofton gjithë nxënësit e interesuar të Komunës së Podujevës, se është bërë hapja e regjistrimeve për grupet e reja në programet tona.

Të gjitha programet tona ofrohen kundrejt një çmimi simbolik, andaj të gjithë të interesuarit për më shumë informata dhe për regjistrim le të lajmërohen fizikisht në qendrën e Flutura Academy në Podujevë. Adresa e qendrës: rruga Hyzri Talla(rruga për Letanc, afër shkollës së mesme teknike).

Ju mirëpresim!

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »